Wie zijn wij?

Over ons

W&S Transport B.V. is opgezet door eigenaren Salih Can Ok en William de Swart.

Allebei zijn wij ondernemend en praktisch aangelegd en hebben we een passie voor transport. We houden van ons dagelijks werk en nooit is ons iets teveel gevraagd is, voor welke transportuitdaging we ook staan.

Centrale ligging

Dankzij de centrale ligging van Breda ten opzichte van de snelwegen A16, A27 en A58  kunnen onze chauffeurs uw zending altijd snel ophalen en afleveren. Afhankelijk van de bestemming en de verkeersdrukte kan de koerier bij een spoedlevering prima uitwijken naar een andere route en dus ook dan op tijd leveren.

Doordat onze koeriers over een geavanceerd navigatiesysteem beschikken, kan uw zending snel op de eindbestemming geleverd worden, ongeacht de plek binnen of buiten Nederland.

 W&S Transport biedt:

Nivo gecertificeerd transport*

Dag- en nachttransport

Internationaal transport

Sneltransport

Transport met oog voor duurzaamheid.

*De NIWO is de vergunningverlener voor het wegtransport en waarborgt de kwaliteit van transportbedrijven in Nederland. Uiteraard is W&S Transport B.V. ook Niwo gecertificeerd.

Dat wil zeggen dat wij iedere vijf jaar worden getoetst of we aan de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen voldoen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging.

Contact ons

info@wstransport.nl

Houtmanstraat 44, Breda