Duurzaamheid

Duurzaam transport

Transport en oog voor duurzaamheid lijken haaks op elkaar te staan binnen de transportbranche en natuurlijk valt hier wat over te zeggen: de meeste voertuigen gebruiken immers fossiele brandstof om van A naar B te komen, en dat geldt ook voor ons.

Toch zetten wij in op groen en hebben wij oog voor duurzaamheid. Wij doen er bij W&S Transport veel aan om te winnen op het gebied van duurzaamheid. Zo rijden sinds kort onze eerste volledig elektrische auto’s rond.

Doelstelling

Onze doelstelling is om in de komende twintig jaar onze CO2-uitstoot met minimaal 80% te reduceren. Om dit te realiseren volgen wij de ontwikkelingen van schonere brandstofvormen op de voet.

Verder zetten we in op slimme planningen en routes, waardoor ons netwerk en het vervoer steeds efficiënter wordt. Dit maakt onze logistiek een stuk groener en dus duurzamer.

Daarnaast hanteren onze chauffeurs ‘het nieuwe rijden’. Onze chauffeurs worden regelmatig beoordeeld op hun brandstofverbruik, aantal remmingen en noodstoppen. Indien nodig, krijgt de chauffeur of chauffeuse een rijvaardigheidstraining waarin hem of haar geleerd wordt hoe er efficiënter en energiezuiniger gereden kan worden om het milieu minder te belasten.

W&S Transport biedt snelle en betrouwbare transportdiensten.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Er is altijd een chauffeur beschikbaar, ook ’s nachts

Wij bieden (spoed)transport op maat, ook voor kleine zendingen

De chauffeurs rijden een efficiënte, duurzame(re) route

Wij communiceren helder en hanteren korte lijnen.

Zakelijk transport